lauantai 25. kesäkuuta 2016

Yötön yö

Kello on 03.02. Istun olohuoneen sohvalla ja bloggaan. Vain siksi, että nyt on yötön yö, juhannusyö ja tänäyönä ei nukuta.


Tulin kotia kahen jälkeen ja lähin kuvaamaan. Kävin valokuvaamasa yötöntä yötä ja kuvasaaliistani laitan kohta parhaimman otoksen instagramiin, mutta annan sen vielä oottaa sopivaa hetkiä.


Kaappikello tikittää, eteisen kello tikittää eritahtiin. Ikkunan läpi kantautuu linnunlaulu. Käännän pääni ja näen Vimpan nukkumasa häkisä hyvin levollisesti. Sääski inisee korvanjuuresa ja suihkumärkä tukka hiostaa niskaa. Rauha, hiljasuus, linnunlaulu ja yötön yö. Tätä on kesä. Tätä on loma. Tätä on tuntea se ku kaikki on hyvin, valtakunnasa on rauha ja saan istua sohvalla aamuyön tunteina bloggaamasa. Ainut joka mua häirii on tuo inisevä sääski ja siitä päätellen murheet on pienet.


Väsy on selätetty joka on erittäin hyvä merkki sille, että tänäyönä ei nukuta. Mulla suurin väsy on yleensä yhen pintaan, jos sen saa selätettyä, ei sen jälkeen oo valvomisesa mitään hätää. Tiiän jo nyt, että ennen neljää en meinaakkaan alkaa nukkumaan, vaikka sanoin iskälle jo kahen aikaan "joo, alan touhuaan täsä nukkuun". Muttahei, juhannusyö on vain kerran vuojesa, siitä pitää nauttia!


"Valo pimeyttä voittaa, luomakunta odottaa. Pian uusi päivä koittaa
täynnä Herran kunniaa"

Tällähetkellä kello on 03.13. Ei huolta, en mee vielä nukkumaan, mutta jätän tämän bloggaamisen nyt tältäerää tähän :D yöttömän yön postaus on tehty, elämäni ensimmäistä kertaa!

2 kommenttia:

  1. Määki menin juhannuksesta sekasin ja menin torstai-iltana vasta yhen jäläkeen nukkuhun. Vahasin kyllä autua että en mitenkään huvikseni valavonu nuin kamnottavan myöhään. Mutta niinhän se seuraavana aamuna kostautu ja herättiin vasta 20 yli 9 ko päivä oli jo puolesa.

    VastaaPoista