sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

Aina erilainen viikonloppu

Jokainen viikonloppu on aina erilainen, mutta viikon 22. viikonloppu on aina vielä erityisempi, vaikka keskenään kyseinen viikonloppu on vuojesta toiseen yleensä hyvin samankaltanen. Sinä viikonloppuna hymyilyttää aina. Niin myös tälläkertaa!


Tänävuonna täsä kyseisesä viikonlopusa oli vielä jotain erikoista. Mun pakollinen koulunkäynti loppu! Enään koskaan mun ei tarvi mennä yläasteelle, enään koskaan mua ei voija pakottaa opiskelemaan. Oppivelvollisuus on mun osaltani suoritettu! Päättötoikka ois voinu olla parempiki, mutta mulle se kelpas vallan mainiosti. Mulle pääasia on se, että se toikkari on käesä, ja mulla on mustaa valkosella siitä, ettei mua enään pystytä pakottaan opiskelemaan. Ei koskaan.


Tähän viikonloppuun liittyy aina myös juhlia, iloisesti hymyileviä ylioppilaita ja valmistuneita, kakkuja, mekkoja, korkokenkiä, kravatteja, mustia pukuja, nappaskenkiä, ruusuja ja kortteja. Instagram on täynnä valmistumiseen tai koulun päättymiseen liittyviä kuvia, kiitostekstejä, iloisesti hymyilviä kasvoja ja kesäsiä maisemia.


Tänävuonna mun juhlimiset jäi yksiin juhliin, mutta hienot juhlat oli neki, vaikka ite juhlapaikalle saapuminen oli hyvin persoonalliseen aikaan. Tänäviikonloppuna on myös tultu istuttua autosa jo 1153km, ja nukkuminen on jääny kolmeen tuntiin ja kassi on pakattu aamuyöstä kolmen aikaan ja nähtäväksi jää, mitä pöhölyä mää sinne oon tullu siihen aikaan pakanneeksi..

2 kommenttia:

  1. Onnittelut näin jälkikäteen peruskoulun suorittamisesta! Tuo edellinen postaus lastenvaatteista ja kasvatusjutuista oli mielenkiintoista luettavaa, mutta siitä me ollaan vaihdettu ajatuksia jo muutenkin:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D joo ja varmasti tullaan vielä keskustelemaan aiheesta ;)

      Poista