sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Puolenvuoden kuvakooste

Viimesen puolen vuojen ajan tää blogi on ollu todella tyhjä ja autio. Tietokone on ollu muuttolaatikon pohjalla vuodenvaihteesta asti, eikä oikein mitään ylimäärästä oo inspiroinu tehä. Sensijaan puhelin kun kulkee aina mukana, niin kuvia on tullu räpsittyä myös tämän blogin puolella hiljasen puolen vuojen aikana, ja paljon on ehtiny tapahtuunkin. Täsä enemmän ja vähemmän parhaita paloja siis menneestä puolesta vuojesta!


..kaikki lähti oikeastaan joulusta, Siihen panostettiin, siitä nautittiin, etenkin kun tiesi sen jälkeen odottavan pitkän ja tuskasen pahvilaatikkorumban.


..ja koska koko talo oli katosta lattiaan saatava pahvilaatikkoihin, tuli vastaan asioita joita et ollu edes muistanu, mutta jotka nähtyäs muistit paljon.


..ja kun pahvilaatikot oli pakattu, talo tyhjennetty, oli aika sanoa heipat lapsuudenkodille. Yllä oleva kuva on otettu viimesenä iltana, iltana jollon istuin oman kamarin lattialla, koko yläkerta oli tyhjä, ei yhtään ainutta irtoesinettä. Istuin kamarin lattialla, paikasa misä istuin joka päivä. Katoin ikkunasta viimesen kerran talvisen pimeään mehtään, aukasin ikkunan ja haistoin viimestä kertaa kamarin ikkunasta tulevaa ilmaa. Pyörein kamaria ympäri, mietin mitä kaikkea niitten seinien sisällä on pieni ihminen ehtiny ajatella. Sillä hetkellä en oikein osannu aatella enään mitään. Toivoin kaiken olevan unta, että heräisin vielä joskus, siitä samasta sängystä, samasta huoneesta ja samasta kodista, että kaikki olis niinkö ennenkin. Mutta samalla tiesin sen olevan turhaa toiveajattelua.


..ja koska koko talo muutti pieneen väliaikaseen rivitalonpätkään, ei tätä ihanaa karvaturria sinne voitu ottaa, joten kotihan tälle piti löytää. Koti löyty, ja pienisuuri ihana karvapalloni lähti maailmalle<3


..tästä otuksesta sensijaan en luopunut, ja pienen alkukankeuden jälkeen tämäkin karvakamu tottu uuteen ympäristöön ja siitä kuoriutu todellinen naapurien vahtaaja, raukka kun koskaan nähnykkään naapureita.


..sitten tuli se kauon odotettu iltapäivä, kun maailmaan syntyi yksi ihme lisää, ja minusta tuli täti <3 


..vietettiin vuosipäivää romanttisesti ranskiksilla


..juhlittiin myös allekirjoittaneen aikuistumista


..syötiin kesän (kevään) ensimmäiä tötteröitä


..rempattiin


..käytiin iltalenkillä tutuisa maisemisa niinkö ennenvanhaan, vain Vimpa puuttu vierestä läähättämästä


..tehtiin koko suvun kokonen (ja näkönen) matka Vaarin taistelualueille Pohjois-Karjalaan


..rempattiin vähän lisää (ja syötiin eväitä)


..vietettiin juhannusta asiaan kuuluvalla Suomen Juhannus -pukeutumisella. Villapaita ja nahkatakki.


..sitten siivottiin ja valmistauduttiin operaatio muuttoon osa 2.


..sitten muutettiin! Ja kaikki paikat ja tavarat oli (on edelleen) taas vinksin vonksin, kuten kuvakin.


..ja tänään syötiin mun kuolettavan tylsän aamuvuoron jälkeen hamppareita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti