perjantai 23. joulukuuta 2016

Joko joulu saa tulla?

Onko kuusi koristeltu? Piparit leivottu? Joululahjat paketoitu? Pöytäliinat pöyillä ja talo siivottu? Millon joulu saa tulla taloon?


Meillä joulu tuli eilen, ku saatiin kaikki viis joulunviettäjää tähän taloon. Vaikka kuusi koristeltiin vasta tänään, kuten myös viimeset lahjat paketoitiin tänäaamuna, voileipäkakku on koristelematta ja kissakamari on siivoamatta. Mutta joulu tulee silti, kiilsi paikat tai ei.


Lohuttavaa oli eilen nähä myös muita kärsivän näkösiä, viimetipan joululahjojen ostajia kaupasa tuntia ennen sulkemisaikaa. Kyllä, tänäkään vuonna en ollu asian suhteen ajoisa liikenteesä.. mutta nyt on kaikki ostettu ja paketoitu, mikä on sinänsä jo hyvä saavutus multa, nyt on vasta aatonaatto ja kello puoli kaks!

äiti käski lapsia sotkeen ikkunan..

Joulupukki ja Noitarumpu on vielä kahtomatta, se pitää aatonaattona kahtua, ihan vain koska se kuuluu jouluun. Jouluna tehään kaikki niinkö aina ennenki on tehty, jouluun jos johonki kuuluu perinteet. Mutta koska tänäjouluna saatiin ensimmäistä kertaa myös viies jäsen taloon, haettiin muutamia jouluperinteitä myös naapurimaasta, ja tällähetkellä kalkkuna on matkalla uuniin mutta sanon heti että minä sitä en syö!


Pookin joululaulut soi (joululaululevyt on soitettu jo kyllästymiseen asti loppuun tänävuonna), appelsiinihyytelö haisee jääkaapisa, ja ensimmäiset joulutervehyksen tuojat herätti minut aamulla ;D

Tätä on joulu! 

Hyvää Joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Onko joku hävytön kehannu tulla teille aamulla niin aikasin, että sää oot heränny??????

    VastaaPoista