tiistai 3. tammikuuta 2017

Hyvää uutta vuotta!

Vuosi on vaihtunut, vanha vuosi on menny ja uus on tullu tilalle. Seuraava haaste on oppia kirjottamaan vuosiluvun viimesimmäksi numeroksi seiska, mikä tulee oleen vaikia muistettava seuraavat kaks kuukautta. Vuosi on pitkä, mutta samalla lyhyt. Siihen mahtuu, ja on mahtunu paljo, iloa, surua, pettymyksiä, ahistusta, itkua ja naurua mutta päällimmäisenä oon menneestä vuojesta erittäin kiitollinen.


Mää vaihoin vuoteni hullun, mutta niin parhaan nuorisolauman keskellä uuenvuojen leirillä. Sisaruspiiri valtakunnallisen kellon mukaan heti 00.00.00 ja siihen perään halirinki. Mikä vois oikiasti olla mainiompi tapa päättää vanha ja alottaa uus vuosi? Vaikka unet jäi uutena vuotena kahteen tuntiin, en vaihtais viikonlopusta mitään pois! Joukosa oli myös niitä, jotka ei nukkunu minuttiakaan uuenvuojenyönä, joten siihen verrattuna kaks tuntia on kuulkaa pitkä aika! Ja siihen päälle, leirin loputtua nukuin illasta päikkärit, heräsin yöllä päikkäreiltäni puoli kaks pirtiänä ku peipponen (: voitte ehkä päätellä että mun unirytmi on siis ihanteellinen loma-ajalle! 


Vielä tää viikko on lomaa, ja sitte on viikko koulua ja sitte alkaaki kuuen viikon työharjottelu päiväkojisa. Hui.. mutta sitä ei mietitä vielä, nyt pietään unirytmi niin vinksallaan ku mahollista ja nukutaan ja nautitaan elämästä iliman aikatauluja tai tehtävälistoja!

4 kommenttia:

  1. Hyvää ja mielenkiintoista Uutta Vuotta .Kyllä talvi menee yhesä vilauksesa kun saahaan se nyt jotenkin kunnolla alkuun.Mukavaa vaihtelua koulunkäyntiin tuo harjoittelu tuo tullessaan,ainakin toivon niin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Toivotaan että harjottelu ois mukavaa vaihtelua, mitä se luultavasti kyllä onki (:

    VastaaPoista
  3. öhm, joukossa oli yksi joka ei nukkunut minuuttiakaan uuenvuodjen yönä ;DD olipa mukava että se jäi mieleen se sananparsi :)se on totta! joten niin hyvä kirjotus muutenki

    VastaaPoista