torstai 1. joulukuuta 2016

Joulukuun eka!

Hän on täälä jälleen. Joulukuu. Vuoden hienoin kuukausi, mitä oon tänävuonna oottanu ku pikkulapsi konsanaan. Enkä vähiten siksi, että päätin viimeviikolla että mun 4kk karkkilakko loppuu joulukuun ensimmäinen. Menin lupaamaan äitille Ivalon reissulla että ollaan karkkilakosa vuojen verran. Mitä lähemmäs joulukuuta aika kävi, sitä varmemmaksi tulin siitä etten aio päästää tonttua tänävuonnakaan yhtään helpommalla, eli edelleenki tonttu saa joka aamu tuua mulle karkin! Jos kerta Aku Ankka pitää kummitätin sanoin tilata taloon niin kauon ku talon lapset asuu kotona, niin tontun käymisesä on sama homma (:


Ette usko miten hyvältä tuntu syyä enkelisuklaakarkki aamulla, neljän kuukauen kyseenalaisen karkkilakon jälkeen. Se oli parempaa ku koskaan! Kaunis kiitos tontulle siitä.


Ja tottakai tonttukarkkien lisäksi on myös perinteinen kaupasta ostettu suklaakalenteri. Koska olin myöhään asiasa liikkeellä, hienot oli kaupasta jo viety joten tyydyin siedettävään ulkonäköön, mutta väliäkö tuolla, parastahan on se että kalenterisa on luukut ja sisältä löytyy suklaata. Ootteko muuten koskaan aatellu, ettei mikään kaupasa ympärivuotisesti myytävä suklaa maistu joulukalenterisuklaalta?


Tänävuonna mulla oli myös hyvä tarkotus pistää blogin joulukalenteri pystyyn, mutta päätin etten sitä tee, viimeaikasta postausmäärää kahtoesa.. mutta yritän silti ryhdistäytyä, että seuraava postaus tulis kuitenki ennen jouluaattoa!


Ihanaa joulukuuta kaikille!

P.S: kai muuten tiesitte että mäkihyppykausi 2016-2017 on alakanu! ;)

2 kommenttia:

  1. Heh, ei aavistustakaan ollu tuosta mäkihyppykauden aloituksesta. Tai olihan sitä viime viikonloppuna Rukalla kisat (joita muuten vähissä määrin seurasin), mutten tajunnut, että kausi alkoi siitä.
    Nostan hattua tuosta karkkilakosta. Se on hankalaa. Nyt, kun ite joutuu lakkoileen pakon edestä, niin kyllä tuntuu vaikialle.

    VastaaPoista
  2. Mää nostan sulle hattua että oot tietonen edes Rukan menneistä kisoista ;) ja kyllä, karkkilakko ei ollu heleppo, jonka takia söin kaikkia suklaisia jäätelöitä ja suklaakeksejä, meijän lakko kun kielsi vain karkkihyllyllä myytävät karkit.

    VastaaPoista