sunnuntai 28. elokuuta 2016

Mökkikauenpäätösviikonloppu

Tänäviikonloppuna päätettiin mökkikausi ja mää päätin sen osaltani hyvin erilaisisa tunnelmisa mitä aikasempina vuosina. Olin viettämäsä viikonloppua 117 ihmisen joukosa, hälinäsä ja metelisä perheleirillä omalla koululla. Hassua, että koulusta saa yhtäkkiä aikaan leiripaikan, eikä sitä tuu ees aatelleeksi että tää on mun tämänhetkinen koulu.


Meille sanottiin heti perjantaina ennen leirin alkua motivoivat alkusanat; me ollaan kaikki sunnuntaina ihan rättiväsyneitä ja kaikkemme antaneita mutta tästä tulee silti hieno leiri! Ja voin luvata, että nuo sanat pitää paikkaansa enemmänki ku hyvin. Mää annoin kaikkeni mitä minusta lähti, mutta vastavuorosesti sain myös niin paljon itelleni tältä(kin!) leiriltä, ja oon kiitollinen joka hetkestä vaikka väsy on sanoinkuvaamaton. Nimimerkillä kello on vartin yli neljä, tulin just suihkusta ja harkihen vakavasti meneväni tämän postauksen jälkeen yöunille.


Jos leirin kokonaisvahvuus on 117 päätä, ei liene kenellekkään yllätys että ääntä, itkua, huutoa, naurua, kinaa ja kolisevien päitten ääniltä ei voinu välttyä, ei ennenkö lapset oli illalla menny nukkumaan ja isosten oma aika alko, mutta seki oli lähinnä sitä että kaikki nuokku penkisä silmät ristisä. Mutta silti en valita! Tää viikonloppu oli mainio! Hienoin isoskokemus tähänmennesä! Ja kai se isosen elämään kuuluu että on neljän jälkeen päivällä valmis menemään nukkumaan sunnuntai-iltana..


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja nauttikaa siitä, että ootte (toivottavasti) nukkunu viimeyönä kunnon yöunet! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti