perjantai 27. toukokuuta 2016

Kesäfiilis

Yhä ja aina edelleen mää oon sitä mieltä, että kesä alkaa vasta viikon 22. viimesenä arkipäivänä. Kesäsiä ilmoja voi olla ennen sitä, ulkona voi haista kesä, voi olla kesäfiilis ja vaikka kesälomaki voi olla ennen sitä, mutta kesä ei ala ennen sitä!


Mulla oli tänään viimenen päivä koulusa. Tai itseasiasa se oli jo eilen. Tänään kävin vain lukion opon juttusilla ja ysiluokan terveystarkastuksesa. Sitte häippäsin kotia. Kysyin varovasti opelta, mitä hyötyä mun on istua vielä viikko, jokapäivä kuus tuntia pelaten puhelimella koulusa (viimeset kaks päivää ei oo sisältäny yhtään mitään muuta!) jos voin alottaa jo kesätyöt ja tehä oikasti jotain järkevääki. Lupa tuli. Lauantaina haetaan vain toikkari, mutta yhtään oppituntia ei enään pakollisesa koulusa tarvi istua. Ei yhtään!


Ja voitte kuvitella että fiilis on kertakaikkisen mainio. Niin lämmin, niin vapaa, niin onnellinen, niin kiitollinen ja niin kesänen. Jokapaikka vihertää, käki kukkuu, kamari on sisustettu kesälookiin (=sänky ikkunan alla) ja elämä hymyilee. Kesä tulee! Enään ei oo ku viikko niin voin virallistaa kesän alkaneeksi.


Tällähetkellä pää lyö tyhjää ja silmät seisoo pääsä. Tuntuu tosi pöhölöltä, jokseenki hyvin kuumeiselta. Viimeset viikot on vieny viimesimmäkki energiat minusta, viimeviikkoina on väsyttäny koko ajan aivan luvattoman paljon. Tuntuu että nyt kroppa haluaa mun nollaavan tojellaki kaiken, jos täsä nyt kuumeen vielä pukkaa.. ei nyt kyllä oikeen ois aikaa sairastella ku viikonlopuksi oli ihan muut suunitelmat, mutta nähtäväksi jää miten käy.

Mukavan kesästä viikonloppua kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti