tiistai 24. toukokuuta 2016

Cafetime

Mää en juo kahvia. En oo ikinä sitä paljaaltaan tippaakaan juonu tai edes maistanu, eikä tarvetta oo. Silti tykkään tästä meijänkylän keskustan uuesta ("uuesta") kahvilasta. Vaikka muuten vihaan koko keskustaa yli kaiken, tää on paikka mistä tykkään. Ehkä siks että sieltä saa mitä mahtavimpia kuvia, ehkä siks että sielä on hillittömän hyviä ja isoja kakkupaloja, ehkä siks että sielä on ihana kahvilatunnelma.


Veikkaan, että jos pääsen opistolle opiskelemaan mihin oon hakupaperit laittanu, tarvin tänne kahvilaan jonkunäkösen kanta-asiakaskortin.. uskallan väittää että tuun viettämään täälä luvattoman paljo aikaa opiskelujen lomasa. Mutta ettei pelkäksi kakunsyönniksi menis niin kahvilan salaattiannokset kiehtoo mua myös aivan älyttömästi ja semmosen tuun vielä joskus syömään!


Tänään käytiin täälä ystävän kans jäähyväiskahveilla. Tiiän että se kuulostaa traagiselta mutta se on yhtä traagista mitä totuus. Puolen toistavuojen aikana ollaan ystävystytty älyttömän hyviksi ystäviksi, vaikka ollaan kaikella tapaa ihan erilaisia ihmisiä. Miten ennen etäisesti tunteneesta, erittäin outona pitämästä ihmisestä voi tulla yks parhaimpia kavereita? terveisin hyvin ennakkoluulonen MTilda.

2 kommenttia:

  1. Mulla on vielä kokonaan käymättä tuo uusi kahvila. Vallan herkullisen näköistä siellä näyttää olevan. Ehkä otan siitä itselleni kesätavoitteen, etten yhdet päiväkahvit siellä juon.

    VastaaPoista
  2. Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi! :)

    VastaaPoista