sunnuntai 23. lokakuuta 2016

Onnellinen syyslomalainen

Perjantaina oli viimenen päivä koulua ennen kahen viikon syyslomaa, joista jälkimmäinen viikko kulkee itsenäisen työskentelyn nimellä. Käytännösä siis kaks viikkoa lomaa, heh. Ja jos nyt eletään sunnuntaita, kaks yötä lomalla nukuttu, ja mun unirytmi on aivan päälaellaan. Koko viikon oon ollu ihan rättipoikkiväsyny ja kantanu leiriltä jääneitä univelkoja, ja nehän lähti heti kerralla ku eilen (lauantaina, ensimmäisenä syysloma-aamuna) heräsin vähää vaille puoli kaks. Ai että nautein siitä fiiliksestä!

pahotteluni etten oo silittäny housuja.

Tietyllä tapaa syksy on ollu raskas, kaikki on ollu uutta mutta myös huippukivaa, eikä vähiten siks että meijän luokka on aivan mahtava. Kuitenki koko syksyn on vain menny eteenpäin, eikä oo oikeen pysähtyny aattelemaan sitä, mitä kaikkia oikiasti onkaan tapahtunu. Mää oon ihminen joka tarvii asioitten käsittelylle aikaa ja haluan aina pienen pääni sisällä analysoija asioita yksikseni. Nyt tuntuu ihan huipulta heittää aivot pihalle, ja vain olla ja löhötä -koska loma.


Nää kaks lomapäivää oon todellakin menny aivot pihalla. En oo tehny mitään. Paitsi nukkunu. Nimimerkillä heräsin äskön parin tunnin nokosilta, joten tänäkään iltana ei nukuta. Nukkumisen lomalla oon syöny myös pitsaa. Eilen aamupalaksi, tänään aamupalaksi ja iltaruuaksi. Iltapalaksi voisin ehkä syyä jotain muuta ku pitsaa... (huomatkaa ettei mun aamupalapitsansyönti todellakaan oo ollu klo 08:00 :)) 


Eilen lähin käymään kavereitten kans ajelemasa, kotevuin kotiin kahen aikaan, pirtiänä ku peipponen. Joten loppupeleisä kello oli tänäaamuna puoli neljä ku aloin nukkumaan. Saa nähä mitä se huomenaamulla on ku nukkumaan alan.

Kaikin puolin erittäin rentoa syyslomaa kaikille, ja tsemppiä niille joilla alkaa koulu! (hei sisko)

2 kommenttia: