sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Lokakuusi lensi jo pihalle

Hyvää lokakuun toista iltaa talosta, josa on tälle lokakuulle ollu jo lokakuusi, mutta joka on myös lentäny jo pihalle. Mun ja Vimpan vaivalla eilen hakema lokakuusi (lue: kävelin autotallin taka ja sahasin käsisahalla ensimmäisestä vastaantulleesta, noin mun mittasesta kuusesta latvan pois. Alaosa töröttää vieläki autotallin takana) ja maljakko mihin lokakuusi iskettiin, oli ilmeisesti kärsiny jonkuasteisesta yhteistyökriisistä yön aikana. Äiti kun oli kuullu räsähyksen yöllä ja aamulla olohuoneesa oli ollu vastasa maljakollinen vettä lattialla ja kuusi siinä koristeena päällä. Edes kuvaa en ehtiny ottaa koko kuusesta. Mutta jokatapauksesa meillä oli melkein kellonympäryksen lokakuusi tänäkin vuonna!


Syyskuu oli ja meni, ihan liian vähällä postaamisella. Intoa ei vain oo ollu blogata, mielummin käperryn koulun jälkeen kummilta saatuun pöllövilttiin ja otan pienet (2-4h) päiväunet (: mutta eikös lapsen piä nukkua että jaksaa? Nii mää oon oppinu.


Ensimmäiset takasa paistetut makkarat, ja myöskin ensimmäinen takkailta tälle syksylle on testattu ja hyväksi havaittu, Loirin joululauluja kuunnellesa. Miten paljon ihmislapsi voi oottaa joulua saapuvaksi jo lokakuusa?


eti kuvasta kissa :D

Hyvää lokakuuta kaikille! Mulla viikko alkaa mainiosti heti puoli yhentoista aamulla. #nautin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti