lauantai 21. toukokuuta 2016

Soppailemasa vai syömäsä?

Päätettiin lähtä siskon kans tänään soppailemaan. Ja syömään. Enemmän ehkä jälkimmäistä. Ilma oli aivan täydellinen soppailuun, seura mitä mainioin ja ruoka aina yhtä hyvää.


Subway on tämän sisaruskaksikon ihan ehoton lemppari -ja vakkari! Aina subiin jos mahollista, vaikka sitte tietoselle aamupalalle niinkö tänään mun kohallani..


Jälkkäriksi, eilinsen päivänsankarin kunniaksi jätskiannokset. Ja myös siks että päivä oli mitä mainioin jätskinsyönnille. Ja siks, että jätski on hyvää(: toisinsanoen; aina löytyy hyvä syy syöjä kunnon jätskiannokset!


Aikataulua ei soppailuun ollu. Paitsi että 16:15 piti viimestään olla kotona. Kisakatsomo kehiin, sipsipussi auki ja jännittämään.

Ennen sipsipussin avaamista piti sipsipussi ensin ostaa. Prisman sipsihyllyllä oli muutama muuki hakemasa kisakatsomoon evästä ja muistakaa, älkää ostako huomiseen peliin pringlesejä kotikatsomoihin! Sipsihyllyllä oli joku noin 6v poika äitin kans sipsiostoilla ja poika vain tuumas "Jos otan pringlesejä, sitte ne ei ainakaan voita". Joten määkään en ottanu pringlesejä.

Kiekko jäähän ja sipsipussi auki. Mutta ei pringlesejä.Kesken pelin piti avata parvekkeen ovi ja haistaa ensimmäistä kertaa tänävuonna oikian kesäsateen hajua! Ja tasata verenpainetta.. ja hellittää huutamista ja säästää ääntä huomiseen finaaliin. Finaaliin johon jellonapoika tiensä raivas ansaitusti. Sitä ootellesa.

Mukavaa lauantai-iltaa!

2 kommenttia:

 1. Syöminen jossakin muualla kuin kotona...ihan parasta. Viimeinkin sain istuttua alas, että sain lisättyä tämän sun uuden blogin omaan blogiluetteloon. Tulee nykyisellään luettua blogeja niin paljon kännykällä, että tällaiset tekniset jutut jää helposti roikkumaan. Nyt jännnätään Suomen mitalin väriä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijajoukkoon! :)
   ei tullu kultaa ei..mutta hopiakaan ei oo häpiä!

   Poista