keskiviikko 25. toukokuuta 2016

#pohjantähdenalla

Näin joskus alkutalvesta Puolustusvoimien Facebook-sivulla mainoksen keväällä alkavasta Arman Alizadin vetämästä Pohjantähdenalla -ohjelmasta. Mainos oli Puolustusvoimien sivuilla siks, että kyseisen sarjan yks jaksoista käsitteli Puolustusvoimia. Armeijahulluna pistin muistiin millon kyseinen sarja alkaa ja jännityksellä jäin sitä oottamaan.

Nyt on tullu muutama jakso sarjasta ja voin suositella sitä äärimmäisen lämpimästi! Niin koskettava, niin puhutteleva ja niin paljon ajatuksia herättävä sarja. Jokainen jakso käsittelee eri asioita, asioita jotka on Suomesa toisille arkipäivää, mutta mitä "tavallinen tallaaja" ei välttämättä tuu aatelleeksi. Tähänmennesä on tullu jaksoja mm. vankilaelämästä, vanhustenhoidosta, kodittomuudesta ja yksinäisyyestä ja eilen tuli Puolustusvoimat -jakso minkä takia oon sarjaa seurannu.


Tuskin lienee kellekkään yllätys, vaikka kaikki sarjan jaksot tähän mennesä on ollu onnistuneita ja ajatuksia herättäviä, oli tää jakso ehottomasti paras.

Kerto siitä, miten paljon tämän maan eteen ollaan valmiita tekemään töitä ja kunnioittamaan sitä, että tätä maata on jo menneisyyesä puolustettu. Miten iso osa se on meijän kaikkien elämää että meillä on ollu urhoolliset veteraanit jotka on henkensä uhrannu puolustaakseen maata. Ja sitä pitää kunnioittaa ja tästä jaksosta näki, että armeijasa sitä kunnioitetaan. Armeijahulluna ja veteraanien uhrausta kunnioittaen toivon joskus pääseväni ite armeijan maihareihin asepalvelusta suorittaan.

Sarja näkyy neloselta tiistaisin klo 22:00

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti