sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Hyvä tunnelma riittää

Mää oon niitä ihmisiä jotka inhoaa yli kaiken pyöriviä härveleitä, varsinki jos pyörimisen aikaa ja vauhtia ei ite pysty säätämään. Silti lähin tänäviikonloppuna leirille josta tehtiin retki Powerparkiin, koska tiesin että päivästä tulee huippu vaikken uskaltais yhteenkään laitteeseen mennä.Sääennusteet näytti erittäin karuja näkyjä lauantaille. Vettä piti tulla kaatamalla koko päivän. Matkalla Powerparkkiin tuli vettä ihan kunnolla ja kaikki varautu henkisesti siihen, että takasi tullaan aivan läpimärkänä. Mutta koska linkusa on tunnelmaa, ei ulukona ropisevat pisarat menoa haitannu, laulu raiku, naurua kuulu ja osa nukku hengen huolettomana.


Perille päästyä ja linkun oven auettua saje loppu. Välillä tuli ihan muutamia piskuja, mutta huppu pääsä pärjäs vallan mainiosti. Yhesä vaiheesa päivää piti kaivaa repusta sateenvarjo esiin, mutta sitäkään ei tarvinu ku ehkä viien minutin ajan. Eli loppeleisä sää oli harmaa (ihan älyttömän surkia kuvausilma) ja kostia, mutta saje ei ollu niin kova että se menoa ois haitannu.


Kaikenmaailman pyöriviä ja nopeita ja pomppivia ja hytkyviä laitteita inhoavana, huimas jo yksistään kahtoa sitä vuoristoratojen menoa ja ääntä ja ihmisten kiljuntaa. Mutta ei sillä väliä, kävin mää kummitusjunasa, musiikkijunasa ja jossain huojuvasa talosa, mikälie viralliselta nimeltään! :D tunnelma ja seura oli niin loistava, että jo sen takia kannattaa lähtä huvipuistoon vaikka tietääki, että mihinkään laitteeseen ei uskalla mennä.


Mää oon leireillä tunnettu siitä, että pörrään kamera käesä joka paikasa ja mun kamera laulaa jatkuvalla syötöllä. Niin myös tällä leirillä. Monesti kuulu Powerparkisa "me mennään tuohon laitteeseen, tuu kuvaamaan meijän hienot ilmeet!", ja määhän tein työtä käskettyä niin paljo että kameran akku loppu. Mutta onneks se loppu vasta linkusa kotiinpäin tullesa, mutta loppuillan leirillä oli oikiasti melko orpo olo ku ei pystyny kuvaamaan mitään..


Sateesta ja harmaasta ilmasta ei siis ollu haittaa, leiri oli ihan mahtava! Just sitä, mitä tähän hetkeen tarttin. Pientä irtiottoa kaikesta mahollisesta. Nyt onnellisena, kiitollisena ja levollisella mutta äärimmäisen väsyneellä fiiliksellä päikkäreitä nukkumaan että jaksaa illalla kattoa Leijonapelin:)

2 kommenttia:

 1. Kävin viime kesänä kans power parkissa, ja pienen painostuksen ja yllytyksen alaisena menin pahimpiinki laitteisiin, ja oli ne aikamoista pyöritystä ja vauhtia :D hauskaa siellä kyllä oli vaikka kaikista kyydeistä en nauttinukkaan ja ääni meinas lähteä sen huudon ja kiljumisen saurauksena :D Ja huvipuistoissa on tosiaan paljon muutaki nähtävää ja tekemistä ku ne laitteet :)

  -Kahvikuppi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D kovasti muaki yritettiin painostaa kaikenmaailman härveleihin, mutta jääräpäänä en lähteny edes possujunaan..

   Poista