maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannus oli ja meni

Tajusimpa täsä juhannuksen ollesa jo takana, etten tullu käyneeksi saunasa koko juhannuksen aikana. Mutta sensijaan mun juhannukseen sisälty ystäviä, valvomista, valokuvia, jätskiä, grilliruokaa, aurinkoa, vesisajetta ja mahtavaa yhteenkuuluvuuen tunnetta.


Mun juhannus on juhannus jonka mää muistan. Tästä asiasta kerroin pari postausta aiemmin. Ja tulin nähneeksi ne umpikännin vetäneet nuoret ja vanhat, kontallaan olevat ja harvinaisen huterasti kulkevat ihmiset. Tulin nähneeksi poliisiautot ja ambulanssit, hirvittävän määrän roskia sekä festarialueen lähiympäristön. Ja kaiken tämän nähneenä meinas silmät pujota päästä, mietein vain että kuin sairaita ihmiset vain voi olla. Kyseisellä alueella, kyseistä näkyä kahtoesa ei kauon viihy.


Hauskaa voi viettää mehun ja limpparin voimin, hodareja ja panineja syöjen, sipsiä jälkkäriksi. Valvoa voi seittemään aamulla hyväsä seurasa, nauraa voi selväjärkisenäki. Huvittunein ilmein katottiin aamutakisa koiraansa ulkoiluttamaan tullutta mummua, ja tojettiin että jokohan kohta ois aika mennä nukkumaan? Juhannuksena on oikein tulla vartin yli kuus aamulla suihkusta, ja olla hereillä vielä seittemältä aamulla. Juhannus on vain kerran vuojesa ja siitä nautitaan niin, että se muistetaan!


Mistään en jääny paitsi vaikken saunasa käyny koko juhannuksena, enkä maannu kontallani festariauleen ympäristösä viinapullo käesä. Paljo enemmän saa irti selväjärkisenä, tai ainaki niin selväjärkisenä mitä seittemältä aamulla voi olla.

2 kommenttia:

  1. Juhannuksena voi olla hereillä samaan aikaan, toinen menossa nukkuun, toinen heräämässä uuteen päivään. Tiiä sitten kumpi pahempi tai parempi;) Mutta siitä oon kyllä aivan samaa mieltä, että juhannus ja aika moni muukin päivä kannattaa viettää niin, että seuraavana aamuna siitä vielä jotakin muistaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juhannuksena valvotaan ;) niin että sen muistaa!

      Poista